De collectie

Wat is de kwaliteit van de foto’s in de collectie van Aluminiumland?
Aluminiumland.nl beschikt over 10.000 + beelden van artiesten en top fotografen. De beeldbank groeit per dag met prachtige werken. De beelden zijn speciaal door Aluminiumland.nl op basis van kwaliteit en resolutie geselecteerd. Zo bent u altijd verzekerd van een scherpe afdruk ongeacht het gewenste formaat. De collectie beslaat werken bestaande uit zwart-wit en kleur fotografie tot architectuur en abstracte werken. Bij Aluminiumland vindt u unieke afbeeldingen van hoge kwaliteit, wij brengen u deze afbeeldingen in samenwerking met de uitgeverij van Nederland.
Op welke formaten kan een werk uit de collectie worden besteld?
Een werk uit de collectie van Aluminiumland kan op een selectie formaten worden geprint. De beschikbare formaten zijn in samenspraak met de artiest en Aluminiumland vastgesteld om ervoor te zorgen dat u altijd een prachtig werk ontvangt. Voor een werk uit de collectie kan het niet mogelijk zijn om een uitsnede te maken van een selectie van een werk. Dit is in dat geval beperkt door de artiest welke het werk heeft uitgebracht.
Waarom zijn sommige werken niet beschikbaar op geborsteld aluminium?
Aluminiumland.nl kijkt samen met de artiest naar de compositie van een werk. Wanneer een artiest ervoor kiest een werk alleen beschikbaar te stellen op Wit aluminium dan komt dit in vele gevallen doordat het werk met een geborstelde ondergrond te onrustig zou worden. Details van het werk zouden verloren kunnen gaan in de structuur van het aluminium. Dit zorgt ervoor dat geborsteld aluminium voor diverse werken niet gekozen kan worden.
Wat moet u doen als u een werk wilt toevoegen aan de collectie van Aluminiumland.nl
Voor het aanbieden van een of meerdere werken in de collective van Aluminiumland.nl adviseren wij u contact op te nemen met de klantenservice.