Bezorgen en levertijden

Wat is de levertijd van een foto op aluminium?
De productietijd van een foto op aluminium bedraagt tussen de 1 en 3 werkdagen. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid van het gezaagde plaatwerk en/of levering af fabriek. Voor de verzending geldt dat wij indien wij deze vandaag inboeken deze de dag erop zal worden uitgereden door de geselecteerde transporteur. Voor een spoedlevering kunt u altijd even met ons bellen.
Wat zijn de bezorgkosten voor een foto op aluminium?
De bezorgkosten bedragen 6,95 euro voor een levering naar Nederland. De bezorgkosten bedragen 14,95 euro voor een levering naar Belgie. Wanneer u meerdere foto’s besteld dan zullen wij deze samenvoegen in een (1) zending. Voor extreme grote formaten zullen wij moeten kiezen voor een koerier, deze kosten worden in overleg met de klant besproken op basis van het aantal te rijden kilometers.
Kan ik ook met spoed bestellen?
Bij spoed raden wij u aan contact op te nemen met de klantenservice. In overleg kunnen wij er samen voor zorgen dat u de print(s) op tijd in ontvangst kunt nemen.
Wat gebeurt er indien ik niet thuis ben bij de aflevering?
Wanneer u niet thuis bent bij de eerste afleverpoging zal de transporteur een bericht voor u achterlaten. De koerier zal de dag erop de levering opnieuw proberen uit te voeren. Mocht u bij de tweede levering wederom niet thuis zijn, dan zal de transporteur een bericht voor u achterlaten met de melding dat uw pakket de dag erop klaar ligt bij het dichtstbijzijnde postkantoor of dat u een telefonische afspraak kunt maken voor de uitlevering. In de regel zal een transporteur pogen de levering bij een van de naaste buren af te geven zodat u niet langer dan noodzakelijk hoeft te wachten op uw zending.