Bestellen & betalen

Hoe kan ik online mijn bestelling plaatsen?
U plaatst het eenvoudigst uw bestelling online door uw foto(s) te uploaden en de gewenste formaten en opties te selecteren. U voegt de gewenste producten toe aan uw winkelwagen waarna u doorgaat naar de kassa- “checkout” omgeving. U vult hier uw gegevens in en klikt daarna op betalen. U zult op basis van de door u gekozen betaalwijze een betaalmogelijkheid te zien krijgen. Na betaling ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging en nemen wij uw bestelling in productie. Bij vragen vanuit de kant van Aluminiumland zullen wij contact met u opnemen. Wij raden u aan om een telefoonnummer te vermelden bij het afronden van uw bestelling, dit zorgt ervoor dat wij u kunnen bereiken bij vragen of problemen met de levering.
Wat is de levertijd van een foto op aluminium?
De productietijd van een foto op aluminium bedraagt tussen de 1 en 3 werkdagen. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid van het gezaagde plaatwerk of levering af fabriek. Voor de verzending geldt dat wij indien wij deze vandaag inboeken deze de dag erop zal worden uitgereden door de geselecteerde transporteur. Voor een spoedlevering kunt u altijd even met ons bellen.
Wat zijn de bezorgkosten van een foto op aluminum?
De bezorgkosten bedragen 6,95 euro voor een levering binnen Nederland. De bezorgkosten bedragen 14,95 euro voor een levering naar Belgie. Wanneer u meerdere foto’s besteld dan zullen wij deze samenvoegen in een (1) zending.
Wat zijn de beschikbare betaalmogelijkheden?
U kunt uw bestelling betalen door middel van iDeal of in sommige gevallen een bestelling op rekening. Bent u een nieuwe klant, dan kunt u enkel via iDeal, Paypal of creditcard een bestelling plaatsen.